Netop denne formålsløse fordybelse og drift beskrev han senere i Mein Kampf: Jeg havde den største og stolteste tillid til Wien og mit kunstneriske kald".
På hans militærpapirer, som den tyske fører febrilsk forsøgte at finde og destruere 20 år senere, stod Uegnet til våben- og hjælpetjeneste, for svagelig.Juni 1933 blev den såkaldte " Adolf-Hitler-Spende der deutschen Wirtschaft " Gave til Hitler køn gerningsmanden registreringsdatabasen billeder fra det tyske erhvervsliv indført.Nsdap skulle repræsenteres i parlamenterne, men ikke for at arbejde konstruktivt efter de parlamentariske principper.November 1937 indviede Hitler endelig generalstaben i sine planer for fremtiden.For eksempel måtte jødiske læger kun have jødiske patienter, og der var desuden erhverv som jøder blev helt udelukket fra.Frankfurt am Main, Berlin, Wien Fest,.
Halvdelen af sin tid i hovedkvarterer bag fronten.
Under Hitlers 12-årige ledelse blev Tyskland omdannet til et tysk rige, fuldstændig underlagt nationalsocialismens ideologi, der krævede komplet magt over det enkelte menneske og førte politik efter en skrap racelære.
Og Hitlers stående mantra til sine generaler var derefter "vind mig tid".
Og en total krig blev indført med omlægning af industrien til 100 krigsfokus og indførelse af 3 holds skift mod tidligere kun et hold a 8 timer.
Verdenskrigs afslutning beordrede Hitler at stor transportkapacitet, som var meget efterspurgt andetsteds, skulle benyttes til at fragte flest mulige jøder til udryddelseslejrene.
At Adolf Hitlers farfar skal have været Johann Georg Hiedler er omstridt, fordi Johann Georg (som senere giftede sig med Anna Maria) aldrig officielt havde anerkendt noget sådant faderskab, selvom han ifølge venner skulle have indrømmet det kilde mangler.
Den knuste Hitler rejste hjem til moderen, hvis sygdom var forværret.My Private Will and Testament.Isbn Kolb, Eberhard (2005) 1984.I strid med sine løfter datoer med gamle i München gennemtvang Hitler ved hjælp af krigstrusler i marts 1939, at "Rest-Tjekkiet" (som han kaldte det) kom under nazistisk kontrol som Protektoratet Böhmen og Mähren.I 1934 støttede Hitler et nationalsocialistisk kupforsøg i Wien, hvorunder den østrigske forbundskansler Engelbert Dollfuss blev myrdet.Han havde godkendt modeller og tegninger som blev vist ham af Heinrich Himmler og havde beordret at konstruktørerne skulle ydes "omfattende støtte".Der er dog flere indikationer for at dette ikke forholdt sig sådan, og at der er tale om en efterrationalisering fra Hitlers side.

Også en dato som England havde som skæringsdato for sin krigsparathed.
Adolf Hitler: A Biographical Companion.


[L_RANDNUM-10-999]