jeg er en person, der er på udkig efter ægte kærlighed, sex and the city

Hvorend du er, du kan shoppe på millioner af websteder verden over og overføre penge til venner og familie, næsten uanset hvor de bor.
Hent PayPal-appen, shop med ro i sindet, vi gemmer dine betalingsoplysninger sikkert, så du bare kan koncentrere dig om at handle.Du kan dog blive pålagt gebyrer for andre betalinger.Nemt og hurtigt, betal på nettet med blot din PayPal-adgangskode, og slip for at indtaste dine kortoplysninger, hver gang du handler.Dårlige overraskelser kan forekomme, når du køber varer på nettet, hvad enten det er fra Danmark eller udlandet.Opret en konto, og begynd at bruge PayPal i dag.Andre virksomheder verden over allerede gør.Få mere at vide om vores gebyrer.
Du finner innstillinger og mer informasjon om informasjonskapsler i retningslinjene saftige dating site for informasjonskapsler.
Og hvis uheldet er ude, og din vare ikke dukker op eller afviger fra sælgerens beskrivelse, er du dækket af vores køberbeskyttelse, når blot nogle få udløbet af en note er betingelser er opfyldt.
Eller betal endnu hurtigere med One TouchTM, hvor du forbliver logget køn gerningsmanden liste battle creek mi på og betaler uden at indtaste din adgangskode.
Opret en konto gratis, aktiver med blot ét klik, har du eget firma?
Få mere at vide om One Touch.Vælg de funktioner, du vil starte med.PayPal er for dig, som betaler eller tager imod betalinger på nettet.Få mere at vide, payPal forbinder købere og sælgere.3, integrer selv PayPal, eller få en partner eller udvikler til at hjælpe dig.Der er ingen gebyrer, hvis du bruger din PayPal-saldo til at overføre penge i danske kroner til venner og familie i Danmark.Sammen kan vi tilbyde dine kunder betalingsløsninger i verdensklasse.

Mennesker i Skandinavien allerede bruger PayPal.
Du kan gå tilbage og ændre eller tilføje funktioner senere.


[L_RANDNUM-10-999]