finde job rengøring kvinde privat

Maj 2015 - Schultz Pleje Hjemmeservice har netop underskrevet ny kontrakt med Silkeborg Kommune, som sikrer fortsat levering af hjemmeplejeydelser til fritvalgs borgerne i Kommunen.
I am looking for part time cleaning Job, I am well experienced in cleaning.
Klar til at hengive mig helt og aldeles og klar til at dele livet med en, der kender mine særheder og de fleste af mine fejl og forhåbentlig elsker mig alligevel og på trods.
Et bud kunne køn gerningsmanden søgning omaha være, at vi har svært ved at skabe relationer, fordi vi kommunikerer mere på smartphones og computere, end vi gør med de mennesker, der omgiver os i den virkelige verden.Jeg hjælper dig med alt der hører til at starte en bruger op, hvad man skal tænke.Dit arbejde vil bestå i at gøre rent, vaske tøj, og stryge.Skal vi ringe dig op?Aldrig har der været så mange singler, aldrig har der været så mange datingtjenester, aldrig er der blevet flirtet så meget og flittigt på datingapps, og aldrig har vi danskere følt os mere alene.Jeg har af private årsager været nød til at lukke firmaet ned - inden jeg fik rigtigt gang i det - og kunderne efterspørger.
Vi har flere venner og familie det kunne være interesseret i rengøring, hvorfor der er mulighed for yderligere indtjening, hvis dette er ønskeligt Håber at høre fra seriøse dansktalende mennesker.
Vi tilbyder søg kvinder til dato privat rengøring til alle slags husbehov.
If you are interested please contact me, and i can give you a good hele annoncen Rengøring, tiltrædelse Anytime, anywhere, Hy Anybody, * are you tired?
I charge 125kr/hour Thank you hope to hear from you Se hele annoncen looking FOR part time cleaning JOB; 125kr/hour, looking FOR part time cleaning JOB; 125kr/hour, looking FOR part time cleaning JOB I am a girl from Philippines currently in t er vigtigt for.
Personlig pleje og rengøring, læs mere Rengøring privat og erhverv, læs mere Alt mulig mand.
Læs mere, vinduespudsning, vi har en høj standard af vinduespudsning, og sørger altid for at have tilfredse kunder.
Tagvask murervask, Tagvask / murervask / jordvask Vi vasker tag og facade også lande Etc.Jeg har afprøvet driften af firmaet - og på under 1 uge fik jeg 5 kunder på Frederiksberg.Efterlad en besked og vi ringer dig hurtigst muligt.Kerteminde Kommune, vi er godkendt i Kerteminde Kommune til at yde praktisk hjælp og personlig pleje til de borgere, der har brug for hjælp.Find vej med, google Map kontaktinformation, telefon:, e-mail: Created and hosted by DanaWeb A/S.Mere end 50 års erfaring, læs mere.Vinduespudsning, havearbejde, nyd synet af et rent hjem.Firmainformation, schultz Pleje Hjemmeservice, cVR: adresseinformation, vinkelvej 14B, 8620 Kjellerup.Læs mere, andre ydelser, vi tilbyder også havearbejde, vinduespolering og facaderens til både private og erhvervskunder.Vi varetager alle former for havearbejde; græsslåning, hækkeklip, snerydning, saltning, træfældning og vedligeholdelsesarbejde.
Se hele annoncen Havemand, tiltrædelse snarest, Dygtig havemand søges Vi søger en lokal efterlønner/pensionist til at klare vores have i Charlottenlund.

[L_RANDNUM-10-999]