Vi besøger også bryggeriet Halve Maan, hvor vi ser produktionen og selvfølgelig smager på det, som påståes at være verdens bedste.
Dag Turen går hurtigt køn gerningsmanden registreringsdatabasen mi gennem Nordtyskland, over Lüneborg Hede og gennem det smukke Weserbergland til middag og overnatning i Ruhr-området.
Naschmarkt med den gamle børs og Leipzigs berømte og meget smukke forretningsarkade, Mädler-passage.
Besøg på Le Mont.Dag Vi forlader vort dejlige feriested og begiver os igen nordpå gennem Italien, over Brennerpasset og gennem Østrig.Denne imponerende bygning rummer også en rigtig god restaurant, hvor vi får dejlig mad i den smukke restaurant og bliver underholdt af lokale musikere.17 Karlskrona Spændende arkitektur og udflugter!Dag Efter morgenmad forlader vi Caen og kører nordpå til middag og overnatning i Ruhrområdet.Bagefter er der velkomstmiddag, en lækker 3-retters menu i spisesalonen.Byen ligger tæt på den tjekkiske grænse, ved foden af bjerget nieka, det højeste bjerg i Sudeterne.
Dag (Tilkøbsmulighed) Efter morgenmad og afsked med hotellet går turen langs Øresund til Rungsted, hvor vi besøger Karen Blixen Museet, Rungstedlund.
Ved 13 tiden kører vi til Sønderborg, hvor der bliver mulighed for frokost (ikke inkl.).
Største ø, også kendt som "pandekageøen" på grund af det flade terræn.
Vi kører over Storstrømsbroen til Vordingborg, hvor vi besøger Gåsetårnet med den forgyldte gås på toppen og ruinerne fra den gamle borg.
Østrig og Preussen krævede den.
79 Krydstogt Tag med på krydstogt igennem Skandinavien nyhed Pris fra.Dejlige værelser, alle med brus/toilet.Middag i hotellets restaurant.Vi kører derefter langs Gardasøen på østsiden frem til den nordlige ende og vort hotel Caravel i Torbole.Herfra over Bogø og den nye Farøbro tilbage til hotellet efter en oplevelsesrig dag.Person fra: Eneværelsestillæg: 5795,800,- Prisen inkluderer - Bustransport t/r til Hamborg - Fly t/r - Hotel ophold med halvpension i 8 dage - Udflugterne beskrevet er inkluderet Vores flyrejser er enten med rutefly eller charterfly.Person fra: Eneværelsestillæg:.395,1.200,- Prisen inkluderer - Bustransport t/r til Hamborg - Fly t/r - Hotel ophold med halvpension i 8 dage - Udflugterne beskrevet er inkluderet Vores flyrejser er enten med rutefly eller charterfly.Middagen nydes på hotellet.Først besøger vi et vinhistorisk museum i Ribeauville, hvor vi får en lille rundvisning.Her er der special anretninger og portioner til hvert eneste måltid, man vælger selv udfra det detaljerede menu kort.Dag Efter morgenmad går turen mod Belgiens hovedstad Bruxelles, hvor vi kører en lille byrundtur og ser.Vi slutter en dejlig afslappende dag af med middag på hotellet.

Sverige First Hotel Norrtull SE-113 43 Stockholm Telefon First Hotel Norrtull ligger i en fredet, rødstensbygning i Vasastan og tilbyder gratis WiFi samt værelser med fladskærms-tv.
Dag - Afslapning og tid på egen hånd Vores rejseleder vil hjælpe med at arrangere for de af jer der har lyst til at opleve endnu mere.

[L_RANDNUM-10-999]