det første besøg til gynækolog, hvordan man undgår det

En læge kunne også spørge, om du har nogen seksuelle problemer, du beskæftiger sig med (såsom tørhed, smertefuld samleje, svært ved at nå orgasme, etc.).
Kontrol 2 dage efter første besøg, ringer vi til dig, for at høre hvordan blødningen har udviklet sig.
Dertil kommer, at du måske føler dig usikker ved tanken om, hvad der skal ske hvordan det føles og om det gør ondt.To uger gik, og igen stod vi med en positiv test.Perioden efterfølgende er på en måned, derefter to måneder og så fire måneder.Selvom det ikke er hver læge gør en rektal eksamen og ikke alle kvinder ønsker at have en, det er en nødvendig og enkel del af en regelmæssig årlig helbredsundersøgelse.Det er normalt at bløde i 10-12 dage.Min cyklus begyndte at blive mere regelmæssig.
Jeg havde ellers gået og troet det var endnu kvinde på udkig efter en mand til at kastrere en lille pige, så skal nok lige have det bekræftet.
Speklerne kan have lidt forskelligt udseende.
Ved en medicinsk abort afbrydes graviditeten med 2 slags medicin.Vær forberedt på at du inden undersøgelsen skal tage bukser og trusser.Hvis du planlægger at bruge p-piller efter aborten, skal du begynde med p-pillerne 5 dage efter du får Cytotec tabletterne lagt op i skeden.Din ob-GYN kunne også palpere din kvinder, der søger kvinder chat maveregion til at lede efter eventuelle advarselstegn på forskellige sundhedsmæssige forhold.Næste Deres læge vil indsætte en speculum ind i din vagina, hvilket vil give mulighed for podninger at nå livmoderhalsen og indsamle prøver af celler.

Din sygeplejerske vil også forsyne dig med en kjole og et papir tæppe eller ark, så du kan dække dig op og vedligeholde lidt privatliv.
Hvis du har samleje, bør I bruge kondom indtil du ikke bløder længere.
Efter tabletterne er lagt op, kan du få hovedpine, menstruations lignende smerter eller kvalme.

[L_RANDNUM-10-999]