Fordi det ikke lykkes at fange Sweno, og nu begynder magtkampen mellem de to gamle venner Duff maldon i essex lokale historie og Macbeth.
En til de sorte og en til de hvide.Et nyt ægtepar Alistair og Jane Russel, der sammen med voksen veninde, finder login deres søn Ethan er flyttet ind i huset overfor Anna, bliver genstand for Annas spionering, og en dag ser hun noget, der kunne tyde på, at Jane Russel er blevet overfaldet med en kniv,.De manglende hoveder på skeletterne kan tyde på, at der har været tale om rituelle ofringer, men først skal arkæologerne ved hjælp af kulstof 14-metoden finde ud køn gerningsmanden registreringsdatabasen knoxville tn af, hvor længe skeletterne har ligget i jorden.Wissing Winther: Pigen ingen vidste var.Historien, der er inspireret af virkeligheden, viser hvordan forfatteren har brugt sin store viden om eksorcisme til at fastholde læseren i spænding på over 400 sider.Året inden er socialminister Rosa Hartungs datter, Kristine, blevet bortført, og en ung tidligere voldsdømt mand, den 23-årige Linus Bekker, har tilstået, at han har myrdet ministerens datter, men selvom han ikke har fortalt, hvor han har skjult liget af den lille pige, er han.
Imellem kapitlerne om Dannies oplevelser i Skotland, følger læseren også med i, hvad der sker i Europas første eksorcismecenter i den polske by Poczernin, et center oprettet af Vatikanet.
Men inden da, må læseren gennem en række dramatiske begivenheder både i Frankrig og i Danmark.
Oversat af Ole Steen Hansen.Oversat af Allan Hilton Andersen.Oversat af Rolf Stavnem.Den mordsag, som Beier og hans kvindelige kollega Kafa Iqbal bliver sat på begynder, da man finder et dugfriskt lig i en forsvunden enkes villa.Shari Lapena: En fremmed i huset.

Og så er der nogle anonyme breve, der vil have Mikael Brenne til at opgive sagen imod Josef Mandal, der også kommer til at spille en rolle.
Hovedpersonen og jeg-fortælleren Danielle Lind, kaldet Dannie, er sognepræst, men efter en klage over hende er blevet behandlet af biskoppen, bliver hun suspenderet, og næsten samtidigt er hendes kæreste Arthur gået fra hende, og med sig har han taget den syvårige søn Louis, som han.
Fordi hun finder en skitseblok, hvor Mikkel foruden hende har tegnet Amina og en pige, der hedder Boel, og som vist tidligere har været kæreste med Mikkel.


[L_RANDNUM-10-999]